Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γλυκιά Παρακμή


Η Μάγισσα γράφει:

Decadence


Επειδή οι φωτογραφίες δεν αρκούν πλέον για να παρουσιάσει κάποιος τις τελευταίες τάσεις της μόδας που θέλει, λέει  -ματαιοδοξώντας ίσως-, να αγγίξει επιτέλους τα όρια της αληθινής τέχνης, τα τελευταία χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα καλλιτεχνικά βίντεο μόδας. Αυτό που θα δούμε τώρα είναι ένα τέτοιο, μικρού μήκους βίντεο, σκηνοθετημένο από τη Ruth Hogben και το οποίο παρουσιάζει μια collection του Gareth Pugh μέσα σε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει το σκοτεινό glamour και το παρακμιακό και άκρως ηδονιστικό στυλ της δεκαετίας του 1920, το οποίο εμπνέει πολλούς δημιουργούς μόδας σήμερα, στις αρχές του 21ου αιώνα.




Εξίσου υπέροχο και το παρακάτω βίντεο που έγινε για το περιοδικό Test Mag. To σκηνοθέτησε (με τη βοήθεια του Sayaka Maruyama) και το παρουσίασε η φωτογράφος Wendy Bevan η οποία, φορώντας δημιουργίες το Tomihiro Kono, μάς τραγουδάει για μια άναστρη νύχτα: Starless Night.




Αλλά μιας και μιλάμε για δημιουργίες του Tomihiro Kono, ας δούμε και αυτό το μαγικό βίντεο που έγινε στο studio Neon OClock Works από τον Sayaka Maruyama και επενδύθηκε με μουσική του ελληνικής καταγωγής Christos Fanaras (Jack Shirt). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: